Útinform

2022.10.04. 07:18

Mutatjuk, a Jászkunságban hol dolgoznak az utakon a szakemberek

Cikkünkben összeszedtük a kedden érvényben lévő, Jász-Nagykun-Szolnok megye közutakon történő napi munkavégzésekkel kapcsolatos legfontosabb információkat.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztráció

Fotó: utinform.hu

Az Útinform tájékoztatása szerint a 4-es főúton, Fegyverneken, a 128-as km-nél megváltozott a forgalmi rend. Napközben félpályás lezárás mellett dolgoznak. Ezt követően, éjszakánként mindkét irányból az újonnan kiépített körforgalomra terelik a járműveket. A 129-es km-nél burkolatjavítás miatt félszélességű lezárásra és jelzőőrös irányításra számítsanak.

A 34-es főúton, Fegyvernek térségében az 50-es és az 53-as km között kátyúznak, 8.00 órától 15.00 óráig mindkét irányban mozgó tereléssel útszűkületet okoznak.

A 46-os főúton, 

  • Törökszentmiklós átkelési szakaszán, a Kossuth Lajos utcában burkolatfelújítás miatt félpályás útlezárásra készüljenek! A Hunyadi tér és a Dózsa György utca között nappal jelzőőr, éjjel jelzőlámpa irányít.  
  • Törökszentmiklós és a túrkevei elágazás közötti szakaszt is felújítják. A 2-es és a 13-as km között több szakaszon jelzőlámpás forgalomirányításra készüljenek! 

A 402-es főúton, Szolnok déli városrészén, a Tószegi úton a Kórháznál, a csomópontépítési munkák miatt útszűkületre, illetve sávlezárásokra kell számítani.  

Komp:

A Tisza középső szakaszán,

  • Tiszaroff és Tiszasüly között újra jár a komp. 
  • Nagyrév Tiszabög közötti komp ismét közlekedik. 
  • Vezseny és Martfű között, műszaki ok miatt továbbra sem jár a komp.

Kamionstop:

A kamiontilalom ezen a hétvégén, október 8-án, (szombaton) 22.00 órától október 9-én, (vasárnap) 22.00-ig lesz érvényben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában