Jászkunság

2022.10.31. 09:30

Több baleset, köztük egy halálos kimenetelű is bekerült a legolvasottabb hírek közé

Határozatlan ideig szünetel a gyermekkardiológiai ellátás a szolnoki Hetényi Géza Kórházban, fának csapódott egy autó Pusztamonostornál, a sofőr a helyszínen belehalt sérüléseibe – többek között ezek is szerepeltek az elmúlt hét legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu

1. Nem sikerült bevenni a kanyart, árokba csapódott egy autós Szolnokon

Egy törteli lakos közlekedett személyautóval október 26-án 21 óra 50 perc körül Szolnok belterületén. A sofőr haladása során a Thököly úton egy jobbra ívelő kanyart követően lehajtott az úttestről az útmenti árokba és egy betonpillérnek ütközött. A baleset során a sofőr az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérülést szenvedett.

Forrás: Police.hu

2. Furcsa módját választja a munkába járásnak a szolnoki Kiss Kálmán

A napfelkeltekor mozgolódókat már meg sem lepi a „strandruhás” Kiss Kálmán rendszeres, derengő fényekbe burkolózó reggeli feltűnése. A Sajtó utcából a Tisza felé igyekvő középkorú férfi a melegebb hónapokban egy szál fürdőgatyában, az indián nyár elköszöntével pedig neoprén ruhájában hasít gyalogosan a part felé, hóna alá csapva SUP-deszkáját. Ő ugyanis így jár dolgozni.

Kiss Kálmán nem mindennapi járművet választott a munkába járáshoz
Fotós: Mészáros János

3. Határozatlan ideig szünetel a gyermekkardiológiai ellátás a szolnoki Hetényi Géza Kórházban

Novembertől szünetel a csecsemő- és gyermekkardiológiai fekvőbeteg-ellátás a szolnoki Hetényi Géza Kórházban. A megyei betegeket a budapesti Gottstegen György Országos Kardiovaszkuláris Intézetnek, valamint a debreceni klinikának kell ellátnia. Az ellátás szüneteltetése határozatlan időre szól.

4. Ittasan fának csapódott egy sofőr Martfűnél, a jármű kigyulladt és megsemmisült

Egy kengyeli lakos személyautóval közlekedett Martfű irányából Szolnok felé október 24-én 22 óra körül. A sofőr nem megfelelő sebességgel haladt, ezért egy bal kanyarban autójával lesodródott az úttestről és egy fának ütközött. A jármű a baleset során kigyulladt, a sofőr szerencsére még időben ki tudott szállni az autóból.

5. Fának csapódott egy autó Pusztamonostornál, a sofőr a helyszínen belehalt sérüléseibe

Egy szigetszentmiklósi lakos október 25-én, személyautóval közlekedett a 3108-as számú úton Pusztamonostor irányába. A sofőr elveszítette uralmát a járműve irányítása felett, és egy bal kanyarban lesodródott az úttestről, majd egy fának csapódott. A sofőr a helyszínen életét vesztette.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában