Partnerség

2022.11.04. 11:49

A kisboltba költözik a posta Rákócziújfalun

A szolgáltatások továbbra is elérhetők lesznek helyben.

P. Pusztai Nóra

A szolgáltatások elérhetők maradnak

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

A Magyar Posta Zrt. még júniusban jelentette be, hogy több településen, így a Szolnok környéki Rákócziújfalun is postapartnerek működtetik tovább a szolgáltatást.

– Jellemzően már meglévő – kiskereskedelmi – alaptevékenységük mellett vállalják a feladatokat – tájékoztatta hírportálunkat a társaság sajtóosztálya.

Ebben az esetben tehát nincs szó posták bezárásáról vagy ideiglenes szüneteltetésről. A szolgáltatások továbbra is elérhetők lesznek helyben. A küldemények kézbesítését pedig továbbra is a Magyar Posta munkatársai látják el.

– A partnerségek több előnyt is jelentenek a lakosság számára: egy helyen, egy időben, egyszerre többféle szolgáltatást is igénybe tudnak venni, vagyis elintézhetik például a postai csekkbefizetést és mellette bevásárolhatnak, ami így kényelmesebbé teszi a napi ügyek intézését – fogalmaztak.

Hozzátették: sok esetben a postai dolgozót is átveszi és tovább foglalkoztatja, így rutinos szakember szolgálja ki az ügyfeleket. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában