Jászkunság

2022.11.14. 11:30

Az elmúlt hét legjei: horrorbaleset az M4-esen, csőtörések Szolnokon

Súlyos baleset Besenyszögnél: forgalommal szemben hajtott fel az M4-esre egy autó, csőtörés miatt víz alá került a Széchenyi lakótelep aluljárója – többek között ezek is szerepeltek az elmúlt hét legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

Forrás: Police.hu

1. Videón az óriási baleset: szembehajtott a forgalommal egy autós az M4-esen

November 9-én reggel egy helyi lakos személyautóval közlekedett Besenyszög irányából Törökszentmiklós felé. A sofőr a forgalommal szemben hajtott fel az M4-es autóútra, ahol, szinte lassítás nélkül, összeütközött egy Budapest irányába tartó személyautóval. A balesetről készült felvételt a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. Facebook-oldalán tette közzé.

Forrás: Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.

2. Súlyos baleset Besenyszögnél: forgalommal szemben hajtott fel az M4-esre egy autó

November 9-én ey helyi lakos személyautóval közlekedett Besenyszög irányából Törökszentmiklós felé november 9-én a reggeli órákban. A sofőr a forgalommal szemben hajtott fel az M4-es autóútra, ahol összeütközött egy Budapest irányába tartó személyautóval. Az ütközés erejétől a vétlen autó a szalagkorlát tetején állt meg.

3. Hívja a rendőrséget, ha látta ezt a jászberényi fiatalt!

A Jászberényi Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresett egy 15 éves jászberényi lakost, aki november 6-án 19 órakor lakóhelyéről ismeretlen helyre távozott. A keresésére irányuló felhívást november 9-én tették közzé a rendőrök. Szerencsére másnap arról tájékoztatott a rendőrség, hogy a fiatalkorút megtalálták.

4. Mindenben igyekszik támogatni a gyászoló családot az abonyi városvezetés

Súlyos baleset történt november 5-én este Abony és Kőröstetétlen között, a 4616-os úton, ahol két személyautó karambolozott. A balesetben két ember, egy kilencéves kislány és egy  hetvenegy éves férfi a helyszínen életét vesztette. Az elhunyt kislány családot az abonyi városvezetés mindenben igyekszik támogatni, akárcsak a lány osztálytársait is pszichológus segíti a gyász feldolgozásában.

Fotós: Donka Ferenc

5. Csőtörés miatt víz alá került a Széchenyi lakótelep aluljárója

A megyeszékhely más-más városrészében november 9-én, szerdára virradóan szinte egy időben keletkezett hálózati vízcsőtörés, amely a település két víztornyát is kiürítette. A hiba a város számos háztartását érintette: sok lakásban akadozott, vagy egyáltalán nem volt vízszolgáltatás, máshol a víznyomás volt nagyon alacsony.

Fotós: Mészáros János

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában