Szolnok

2022.11.28. 17:23

Búcsúzott az elismert mentőtiszt

Lelki tisztaság, elhivatottság, kétszáz százalékos teljesítmény – így jellemezte Szolnok polgármestere, Szalay Ferenc Kardos Józsefet. Az ismert és elismert mentőtiszt hosszú, szolgálatban töltött évtizedek után vonul nyugdíjba.

Molnár-Révész Erika

Több évtizedes kiváló munka után nyugdíjba vonul az elismert szakember, Kardos József vezető mentőtiszt Beküldött fotó

Negyvenkét év szolgálati idő után megkezdi nyugdíjas éveit Kardos József, az OMSZ Észak-­alföldi Regionális Mentőszervezet megyei vezető mentőtisztje. Kardos József 20 évet töltött vezetői pozícióban a mentőknél, munkáját többször is díjjal ismerte el a szakma. Nyugdíjba vonulása alkalmából kollégái, barátai, dr. Korcsmáros Ferenc, az OMSZ Észak-Alföldi Régió régióigazgatója, Szalay Ferenc polgármester és dr. Beke Gabriella, a megyei kormányhivatal Népegészségügyi Főosztályának vezetője is elköszönt hétfőn a köztiszteletben álló, kiváló szakembertől.

– Bár negyvenkét esztendő után most elköszönt az Országos Mentőszolgálattól, szellemisége, vezetői kvalitása, embersége mély nyomot hagyott a vele dolgozó emberekben, és mindazokban, akiket valaha ellátott, megmentett, hozzátartozóként megvigasztalt, vagy éppen tanított. Egy kiváló ember, hivatásában kétszáz százalékkal teljesítő szakember, aki közismert együttműködési készségéről, precizitásól és korrektségéről. Azon kevesek egyike, akiről nem túlzás kijelenteni, hogy nagybetűs ember. Lelki tisztasága, elhivatottsága nagyszerű példa arra, hogyan lehet támogató hozzáállással, az emberi méltóságot minden esetben tiszteletben tartva kiváló vezetővé válni – méltatta a szakembert Szalay Ferenc polgármester.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában