Jászberény

2022.11.16. 10:51

Budapestre látogatott Emká, a közutas kutyus – videóval

Emká szuperül érezte magát, rengeteg ölelést, simogatást, dögönyözést és persze jó pár „jutifalit" is bezsebelt.

Rimóczi Ágnes

Forrás: Magyar Közút Nonprofit Zrt.

A fővárosba utazott Emká. A jászberényi közutasok által megmentett és befogadott keverék kutya a Petőfi Rádió reggeli műsorának volt vendége a minap. 

– Intenzív napja volt, egyrészt most először járt a mérnökségen kívül, ahol mindennapjait tölti, másrészt a rádiós nyilatkozata után bemutatkozott a közútkezelő budapesti kollégáinknak is, akik gyűjtést szerveztek számára, hogy legyen megfelelő mennyiségű étele, játéka a következő időszakra – számoltak be a Magyar Közút Nonprofit Zrt. munkatársai. 

Kiderült, hogy Emká szuperül érezte magát, rengeteg ölelést, simogatást, dögönyözést és persze jó pár „jutifalit" is bezsebelt. A kiruccanásáról természetesen felvételek is készültek, melyeken látszik, hogy imádja az embereket, minden érdekli, ráadásul, míg félévvel ezelőtt, amikor megtalálták, akkor 980 grammal mérlegelt, mostanra viszont már közel 10 kilósra nőtt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában