Baleset

2022.11.09. 15:30

Csőtörés miatt betonba süllyedt egy kukásautó Szolnokon

A járművet hamarjában kiszabadították, illetve az NHSZ értesítette a problémáról a VCSM Zrt-t, mely cég munkatársai pedig megkezdték a hibaelhárítást.

Mészáros Géza

Forrás: Illusztráció

Fotó: Török János

„Rezeda utca lezárva” – írta képes posztja alá a Szolnok és környéke útinform közösségi oldalának egyik követője. A fotón egy kukásautó hátsó fertálya látható, illetve az, hogy a nehézjármű kereke tengelyig süllyedt a feltört betonba. A poszthoz sokan hozzászóltak, néhányan kritikus szavakkal illetve a városüzemeltetést, illetve az illetékes szolgáltató cégeket is.

Hírportálunk megkérdezte az NHSZ-csoport ügyvezetőjét, adjon magyarázatot a történtekre. Lits László elmondta, hogy munkavégzés közben az egyik hulladékszállító teherjárművük a Rezeda utca azon részén haladt, ahol nem sokkal korábban föld alatti hálózathibából adódó csőtörés keletkezett. A veszélyhelyzet szemmel nem volt látható. A kukásautó azon a részen repesztette be a szilárd burkolatot, és süppedt a beton alá, ahol a csőtörés lassan és alattomosan kimosta az útalapot.

A járművet hamarjában kiszabadították, illetve az NHSZ értesítette a problémáról a VCSM Zrt-t, mely cég munkatársai pedig megkezdték a hibaelhárítást – tudtuk meg Lits Lászlótól.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában