Galériával

2022.11.28. 15:53

Elismerésben részesültek kiváló tanulmányi eredményeikért a megyei diákok

Hétfőn délután a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató Kiválósági- és Hősötös díjjal jutalmazta azokat a gondozásban élő gyerekeket, akik valamilyen területen példaértékű munkát végeztek. Az elismeréseket Bulla Erika, Észak- és Dél-Alföldi Területi Igazgatóság területi igazgatója és Mihályi Katalin, a Jász-Nagykun Szolnok Megyei nevelőszülői hálózat szakmai vezetője adta át a pályázóknak.

Köllő Judit

Több díjazott is volt

Fotó: Nagy Balázs

– Köszönjük a nevelőszülőknek és gyerekeiknek, hogy a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató nevét öregbítik – nyitotta meg szavaival a rendezvényt Bulla Erika. – Ezek az elismerések mind arról árulkodnak, hogy igen sok munkát és energiát fektettek a tanulásba, ezért legyetek igen büszkék magatokra és az elért eredményeitekre. 

Az elismeréseket tavaly hozták létre először olyan fiatalok részére, akik nevelőszülőknél, vagy lakásotthonokban nevelkedtek. Idén a Hősötös-díjra alsó tagozatos diákok és azok a fiatalok pályázhattak, akik 2021-2022-es tanévben bármely típusú, alap- vagy középfokú oktatási, nevelési intézményben legalább száz darab ötös érdemjegyet gyűjtöttek össze, vagy annak megfelelő tanári értékelést kaptak. A megyéből összesen huszonhat Jász-Nagykun Szolnok megyei Kiválósági- és Hősötös díjas kapott meghívást az eseményre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában