Szolnok

2022.11.08. 19:55

Nagy Viktor a kapuból a jégtáblák közé vágyik

Nagy Viktor terveinek az elszántsága biztosan nem, legfeljebb a globális felmelegedés szabhat határt...

Molnár Róbert

Forrás: Magyar Nemzet

Fotó: Mirkó István

Minden nap megmártózik a dermesztően hideg Holt-Tiszában a Szolnoki Dózsa egykor világklasszis vízilabda kapusa. Az olimpiai bronzérmes, világ- és Euróba-bajnok Nagy Viktor ugyanis saját magán kísérletez. Az ötletet egy könyv adta: Wim Hof arról ír, hogy a jéghideg víz aktiválja az emberben rejlő teljes potenciált, az immunrendszer erősebb lesz és a baktériumok, vírusok, gombás megbetegedésekkel szembeni ellenálló képességünk is javul.

A világ egyik legjobb vízilabda kapusa pedig úgy döntött, kipróbálja, tényleg így van-e...

Mint a Facebook-on írja, három hónapja hideg zuhannyal kezdte, most, hogy lehűlt a Holt-Tisza vize, kíváncsi volt, hogy bírja a tizenkét-tizenhárom fokot. Aztán maga is meglepődött, mennyire jól eső érzés belemenni a dermesztő vízbe úgy, hogy világ életében ki nem állhatta a hidegvizes medencéket.

És ez még nem minden! Célja ugyanis az, hogy jégtömbök között is ússzon majd. Ismerve Nagy Viktort, terveinek az elszántsága biztosan nem, legfeljebb a globális felmelegedés szabhat határt...  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában