Megoldáskeresés

2022.11.19. 07:00

Tárgyalják a bezárt postafiókok ügyét Szolnokon

Sikeres tárgyalásokat folytattak az ügyben.

Hartai Gergely

Megkezdődtek a tárgyalások az újranyitással kapcsolatban

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Sikeres tárgyalásokat folytatott a héten a felfüggesztett működésű szolnoki postafiókok ügyében dr. Kállai Mária, a térség országgyűlési képviselője és Szalay Ferenc polgármester dr. Balczó Barnabással, a Magyar Posta Zrt. új vezérigazgatójával – osztotta meg a hírt Facebook-oldalán a városvezető. 

Szalay Ferenc kiemelte, a sokszorosára emelkedett rezsiköltségek, valamint a posta veszteséges működése miatt kényszerült országszerte több száz fiókjának szüneteltetése mellett dönteni. Mint arról korábban hírportálunk is beszámolt, a szolnoki fiókok újbóli megnyitása úgy lehetséges, ha a város beszáll a működési költségekbe. A polgármester szerint a cél az, hogy a lehető leghamarabb újranyisson a Széchenyi körúti postafiók, de a többi fióknál is keresik a jó megoldást. 

A városvezető arról is hírt adott, hogy a Magyar Posta Zrt. partner a közös fenntartásban, így haladéktalanul elkezdték a költségek felmérését, mivel mihamarabb látni kell, hogy pontosan mekkora forrást kell majd biztosítaniuk.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában