Esemény

2022.11.12. 15:56

Tizenhat munkáltató kínált lehetőségeket a mezőtúri állásbörzén

Állásbörzét tartott a Mezőtúri Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztálya.

Rimóczi Ágnes

Az állásbörzén a térség országgyűlési képviselője, Herczeg Zsolt is (elöl) köszöntötte a megjelent munkáltatókat és érdeklődőket

Forrás: kormanyhivatal.hu

Az eseményen tizenhat munkáltató, köztük a Magyar Rendőrség és a Toborzóiroda által kínált álláslehetőségekkel is megismerkedhettek az érdeklődők. Az állásbörzén a térség országgyűlési képviselője, Herczeg Zsolt, valamint Rácz Péter Béla, a Mezőtúri Járási Hivatal vezetője köszöntötte a megjelent munkáltatókat és érdeklődőket, a megnyitón részt vett a kormányhivatal vezetője, dr. Berkó Attila főispán is.

Ahogy arról a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal beszámolt, a rendezvény előtt a térség háromszázhetven álláskeresőjének küldött értesítést a Mezőtúri Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztálya, végül ennél többen, közel négyszázhatvanan vettek részt az eseményen, hogy személyesen tájékozódjanak a térségben kínált munkalehetőségekről. A járási hivatal épületében rendezett állásbörzén a munkaáltatók mellett három képzőintézmény is jelen volt, illetve EURES tanácsadás is zajlott.

A Karcagi Szakképzési Centrum Ványai Ambrus Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium, illetve a Mezőtúri Szakképző és Kollégium három végzős osztályának tanulói is ellátogattak a börzére, érdeklődve tekintették meg a kínált álláslehetőségeket. A Toborzóiroda standjánál a Magyar Honvédség aktuális álláslehetőségeiről, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai pedig az Iskolaőr és a Határvadász programban végezhető tevékenységekről, ellátható szolgálatról tartottak részletes tájékoztatást. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában