Verseny

2022.11.25. 14:18

Tizenkét órán át vetélkedtek Martfűn

Az egész térséget megmozgatta az immár 31. alkalommal megrendezett 12 órás vetélkedő, az eseménynek szokásos módon a Martfű Városi Művelődési Központ és Könyvtár adott otthont.

P. Pusztai Nóra

A vetélkedő során játékos módon új ismeretekre tehettek szert a diákok

Forrás: Beküldött fotó

– 212-en vettek részt a remek hangulatú vetélkedőn – mondta Szőke Ferenc, a Martfű Városi Szabadidős Kör vezetője.

A helyiek mellett, a tiszaföldvári Hajnóczy gimnázium állított csapatot, valamint Cserkeszőlő, Tiszakürt és Nagyrév közösen indult a próbatételeken, ahol a szórakozva művelődést tűzték ki célul.

– A vetélkedő lebonyolítását hivatásos játékmesterekre bízzuk. 16-20 témakört érintenek a kérdések az irodalomtól kezdve, a könnyűzenén, történelmen, képzőművészeten át a videóklipekig. A gyerekek tanulnak de, hogy ne legyen a tizenkét óra olyan monoton közben ügyességi játékokban is jeleskedni kellett – fejtette ki a mikéntet Szőke Ferenc.

A szabadidőkör már a következő program szervezésén dolgozik, 18 csapat nevezését fogadták a szilveszteri teremlabdarúgó tornára, melyet december 30-án tartanak majd.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában