Környezetszépítés

2022.11.29. 13:28

Újabb babafákat ültettek a gyermekes családok Mezőtúron

Immár közel kétszáz facsemete nevelkedik a település utcán, terein.

R. Á.

A legkisebbek is kivették részüket a munkából

Forrás: Beküldött fotó

Újabb babafákat ültettek a városban. Immár harmadik alkalommal valósult meg a környezetszépítő akció a településen, ezúttal a 2021-ben született kisgyermekek tiszteletére kerültek fácskák a földbe.

– Szívügyem ez a program, így nagyon örülök, hogy idén is sok család jelentkezett. Célunk, hogy a facsemeték ültetésével szépítsük városunkat és környezettudatosságra neveljük gyermekeinket. Különös boldogsággal tölt el, hogy a mezőtúri családoknak köszönhetően immáron közel kétszáz facsemete nevelkedik településünk utcán, terein – fejezte ki örömét a polgármester.

Szűcs Dániel a családok mellett a Mezőtúri Intézményellátó és Ingatlankezelő Kft. munkatársainak és minden kollégájának megköszönte az ültetésben nyújtott segítséget.

– Köszönöm mindenkinek, aki úgy döntött, hogy csatlakozik a programhoz. Jó volt látni a sok mosolygós, örömteli arcot. A környezetszépítő tevékenységet jövőre is folytatjuk, a 2022-ben született gyermekekkel és családjaikkal – tette hozzá a városvezető.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában