Esemény

2022.12.07. 15:33

Díjazták Törökszentmiklós kiválóságait

Díszpolgári címmel, Pro Urbe díjjal és emlékérmekkel ismerték el kedden a városért tevékenykedők kiváló munkáját Törökszentmiklóson.

Molnár-Révész Erika

A városért tett áldozatos, és kiváló munkájukat ismerték el kedden. Képünkön az idei díjazottak

Fotó: Annus Tímea

Átadták az idei városi díjakat Törökszentmiklóson kedden az Ipolyi Közművelődési Központban, a hagyományoknak megfelelően a Város Napja alkalmából.  

Díszpolgárrá választották Babochay György agrármérnököt, ménes tenyésztőt, a szenttamási gazdaság egykori vezetőjét. A tiszteletbeli díszpolgári címet idén Pacsai Norbert nyugalmazott pedagógus kapta meg.

„Posztumusz Pro Urbe Törökszentmiklós díjat” adományozott a város néhai H. Tóth László üzemmérnök, szakmérnöknek, a kulturális életben betöltött meghatározó szerepéért, a Törökszentmiklósért végzett sokrétű tevékenységéért.

A„Pro Urbe Törökszentmiklós díjat” Münz András író, újságíró, szerkesztő vehette át. „Törökszentmiklósért Emlékérem” díjat kapott Kollár Bálint Géza, Kovács Béla pedagógus, kézilabda edző, egyesületi elnök, Mártonné Túri Katalin nyugalmazott vezető óvodapedagógus, valamint Bohács Tamás elektronikai mérnök, biztonságszervező.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában