Szoljon podcast

2022.12.03. 19:56

Dr. Molnár Beáta: ebben a válságos időszakban is hatalmas mennyiségű adományt sikerült összegyűjteni

Dr. Molnár Beátával, a CONTACT MKSZ elnökével beszélgettünk a civil szervezetek szociális, segítő szerepéről, karácsonyi adománygyűjtő akciójukról, rászorulók segítéséről és ezzel kapcsolatos megható élményeikről, valamint a tapasztalt visszaélési kísérletekről. Szó volt arról is, hogyan változott a rászorulók összetétele a pandémia és a jelenlegi válság kapcsán.

Szoljon.hu

Forrás: Szoljon.hu

A CONTACT MKSZ birtokolja a megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ címet, valamint az Élelmiszerbank helyi partnerszervezete is. November 18-20 között szerveztek karácsonyi adománygyűjtést (tartós élelmiszer) két nagyáruházban, fölös élelmiszert egész évben gyűjtenek és osztanak ki rászorulók között; de egyéb tárgyi adományokat is fogadnak és juttatnak el az érintettekhez.

Dr. Molnár Beátával, a CONTACT MKSZ elnökével Kovács Berta beszélgetett, a felvétel YouTube és Spotify csatornánkon is elérhető!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában