Pályázat

2022.12.09. 20:45

Értékes tudással rendelkező fiatalokat várnak Fegyvernekre

Jövő év január végéig pályázhatnak önkormányzati bérlakásra a fiatalok Fegyverneken, a cél, hogy a város jövőjének szempontjából értékes végzettséggel rendelkező fiatal szakemberek helyben maradjanak, vagy letelepedjenek.

Molnár-Révész Erika

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Újra pályázhatnak bérlakásra a 18 és 35 év közötti fiatal szakemberek Fegyverneken. 

Az "Esély Otthon-Otthon Fegyverneken" program idei felhívásában 3 ingatlanban, összesen 8 lakást hirdetett meg az önkormányzat. Ezekbe egyszerre összesen 16 pályázót helyeznek el, a beköltöző maximum 2 évig használhatja az ingatlant. 

A felújított és berendezett lakások mindegyikében rendelkezésre áll mosógép, laptop, íróasztal, ágy, beépített konyhabútor, főzőlap, sütő, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, beépített szekrény, valamint vezetékes internet kapcsolat. A pályázatok benyújtására folyamatosan, postai úton van lehetőség, de legkésőbb jövő év január végéig lehet beküldeni. A program célja, hogy a jövő szempontjából értékes végzettséggel rendelkező fiatal szakemberek helyben maradjanak, vagy letelepedjenek a városban.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában