Jászkunság

2022.12.19. 10:00

Három baleset is szerepelt az elmúlt hét legolvasottabb hírei között

Elhunyt a koraszülöttmentés kiemelkedő alakja, árokba borult egy kamion Öcsödnél – többek között ezek is szerepeltek az elmúlt hét legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

Az autó árokba csapódott és a tetejére borult

Forrás: Police.hu

1. Árokba csapódott egy autó Jászapátinál, az utas kirepült a kocsiból

Egy jászapáti lakos közlekedett személyautóval december 11-én, délután a 31-es főúton Heves felől Jászapáti irányába. A 34 éves férfi haladása során elvesztette uralmát a jármű irányítása felett és az autó letért az úttestről, majd a menetiránya szerinti bal oldali árokba sodródott és a tetejére borult.

2. Elhunyt a koraszülöttmentés kiemelkedő alakja

Elhunyt a megyeszékhely és Karcag díszpolgára, professzor dr. Pintér Sándor egyetemi tanár, gyermekorvos. A Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Kar emeritus professzora, a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat kuratóriumi elnöke, Szeged, Szolnok és Karcag díszpolgára életének 89. évében, december 12-én hunyt el.

3. Baleset a 32-esen: két autó összeütközött

Anyagi káros közúti baleset történt december 12-én, reggel, Újszász és Szolnok között, a 32-es számú főút 66. kilométerszelvényében. Az incidensben két személyautó ütközött össze, személyi sérülés nem történt.

4. Árokba borult egy kamion Öcsödnél

Árokba borult december 12-én, hajnalban egy napraforgót szállító nyergesvontató a 44-es főúton, Öcsöd külterületén. A mentés idejére az érintett szakaszon félpályás útlezárás volt érvényben. 

5. Csapdát állított az előadó a figyelmetlen szolnoki diákoknak, akik bedőltek a trükknek

Több mint négyszáz fiatalnak tartott előadást az internetes tartalmakról és annak veszélyeiről Fontos József informatikai tanácsadó, IT szakember a Petőfi Sándor Technikum és Szakképző Iskola tornacsarnokában. A rendezvény a Szolnoki Rendőrkapitányság és a Szolnok Város Közbiztonságáért Közalapítvány együttműködésében jött létre.
 

előadás, kiberbűnözés, internet
Pillanatok alatt lenullázhatják a számlánkat, vagy ellophatják az adatainkat, ha nem figyelünk – hallhatták a fiatalok az előadáson
Fotós: Nagy Balázs

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában