Jótékonysági nap

2022.12.19. 13:40

Karácsonyi hangulatot varázsoltak a művelődési házba Tiszaföldváron

Az adományokból befolyt összegből összeállított csomagokat már el is szállították a tiszaföldvári családokhoz.

P.P.N.

A jótékonysági napon Falusi Mariann is színpadra lépett

Fotó: Beküldött Fotó

Karácsonyváró jótékonysági napot szervezett a Cserkei Csodatevők Csapata. A tavalyi rendezvénysorozatukkal ellentétben, idén egy helyszínre, Tiszaföldvárra koncentráltak.

– Már nyár végén elkezdtük a felkészülést. A rendezvényt mindenképp a környéken szerettük volna tartani, de olyan helyen, ahol még nem segítettünk, így esett a választás Tiszaföldvárra – emelte ki Tompos Réka, a csodatevők vezetője.

A jótékonysági nap egyszerre adott teret az ismeretterjesztésnek, a feltörekvő ifjúságnak, a rutinos fellépőknek és a két sztárvendégnek.

– Több 100 ember fordult meg az este folyamán a földvári művelődési házban, a helyi csapatok fellépésén még a csillárról is lógtak – tette hozzá mosolyogva.

– Ungár Anikóval megtanultuk a Csodatevők indulóját, valamint bemutatta nekünk a trükköt, aminek hatására bűvész lett belőle – részletezte a programelemet.

A felajánlásoknak köszönhetően számos tombolatárgyat sorsolhattak ki, a helyszínen adományt gyűjtöttek. A befolyt összegből élelmiszercsomagokat állítottak össze, melyeket a földvári családsegítő szolgálat segítségével juttattak el a rászorulóknak.

– Talán még a várakozásainkat is felülmúlta a rendezvény sikeressége, ehhez szükség volt arra az összefogásra és a rengeteg támogatásra, amit kaptunk – mondta Tompos Réka.

Jó hangulatban telt a jótékonysági nap
Fotós: Beküldött fotó

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában