December legjobb fotói

2022.12.31. 15:00

Képes visszatekintés: a szolnoki Hetényi kórháznál állt meg a Mikulás ajándékokkal telipakolt vonata

Cikkünkben összegyűjtöttük december legérdekesebb fotóit. Lássuk is őket!

Szoljon.hu

December 7-én, szerdán átadták a Széchenyi városrészben megújult a Lovas István úti játszóteret. A terület a Szerencsejáték Zrt. jóvoltából úgynevezett befogadó játszótérré alakult. 

Fotós: Mészáros János

Vonattal érkezett a Mikulás a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház és Rendelőintézet aulájába december 6-án, kedden délelőtt. Nemcsak a várakozó gyermekeket lepték meg, a csomagokból a gyermekosztályon fekvő betegeknek is jutott.

Fotós: Nagy Balázs

A Szenior Akadémia nevű program keretében érkezett december 9-én, pénteken az abonyi városháza dísztermébe a Szent Korona másolata. Az eseményen a replika tulajdonosa és egyben készítője, Hummel Gizella ötvösművész is részt vett.

Fotós: Mészáros János

Melengető édes, fűszeres karácsonyi illat lengte be a Jászfényszarui Napfény Óvoda auláját, ahol a karácsony előtti napokban mézeskalácsházikó kiállítás nyílt a gyerekek és a szülők közös alkotásaiból.

Fotós: Pesti József

December 16-án, pénteken meggyújtották a negyedik, utolsó adventi gyertyát is a megyeszékhely koszorúján, a Kossuth téren.

Fotós: Kiss János

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában