Augusztus legjobb fotói

2022.12.27. 16:30

Képes visszatekintés: ezreket vonzott a Csángó Fesztivál leglátványosabb része, a felvonulás

Cikkünkben összegyűjtöttük augusztus legérdekesebb fotóit. Lássuk is őket!

Szoljon.hu

A Szent István napi programok keretén belül idén is megrendezték a Kárpát-medence kenyerének megszentelését. Bár a rossz idő ellenére sok program elmaradt, ezt az eseményt a zsinagóga épületében megtartották.

Fotós: Kiss János

Az augusztus 20-ai bemutató előtti napokban az MH 86. Szolnok Helikopter Bázis katonái és forgószárnyasai is gyakorlatoztak. Már a próbarepülésekre is rengetegen voltak kíváncsiak, így ilyenkor is tömegek alakultak ki a Tisza két partján, a belvárosi szakaszon.

Fotós: Nagy Balázs

Hetedik alkalommal rendezték meg augusztusban a Kawa Party-t Alattyánon. Az ország számos pontjáról érkeztek Kawasaki rajongók a találkozóra, ahol a koncertek mellett motoros felvonulás, vetélkedő és motoros bemutató is szórakoztatta a résztvevőket.

Fotós: Pesti József

Igazi karneváli hangulatban hömpölygött végig Jászberény főterén a több száz hagyományőrző augusztus 13-án, szombaton, a Csángó Fesztivál egyik leginkább várt programelemeként.

Fotós: Pesti József

Augusztus elején ismét felbőgtek a motorok Öcsöd határában. A településen rendezték meg ugyanis a gyorsasági roncsderbi országos bajnokságának egyik futamát.

Fotós: Nagy Balázs

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában