Jótékonyság

2022.12.22. 12:50

Meleg étellel ajándékozta meg a rászorulókat a Szandaszőlősért Egyesület

Mintegy száz adag babgulyást osztott ki csütörtökön a Szandaszőlősért Egyesület a városrész művelődési központjának agórájában. Az adagok mellett harminchárom család tartósélelmiszer-csomagokat kapott.

H.G.

100 adag babgulyást osztottak ki

Fotó: Hartai Gergely

Fodor György, a Szandaszőlősért Egyesület alelnöke hírportálunk érdeklődésére elmondta, nagyjából 20 éve minden karácsony előtt kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy a helyben lakó rászorultak közül megsegítsenek néhányat.

– Nyilvánvalóan a lehetőségeink korlátozottak, ám az idén harmincnál is több családot sikerült támogatni tartós élelmiszerrel. A rászorulók értesítés alapján jelennek meg, ugyanis sajnos nem mindenkit tudunk megajándékozni. Akik viszont kapnak, azok nagyon örülnek a meleg ételnek – fogalmazott az alelnök.

Fodor György ezt követően arról számolt be, hogy – lehetőségeik függvényében – jövőre is megszerveznék a hagyománnyá vált akciót.

– Olyan eddig még nem fordult elő, hogy semmilyen ajándékot se adjunk. Az elkövetkezendőkben is igyekszünk majd segíteni – tette hozzá.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában