Oklevél

2022.12.07. 12:16

Miniszteri elismerést kapott a tiszaföldvári Hajnóczy József Gimnázium

A Hajnóczy József Gimnázium hetvenöt éves fennállását ünnepelték Tiszaföldváron, oklevelet vehettek át.

P. Pusztai Nóra

Ünnepségen vették át az elismerő oklevelet

Fotó: Szabó Ferenc

A Tiszazug egyetlen működő gimnáziumában zajló színvonalas oktató-nevelő munkát ismerték el. Szutorisz-Szügyi Csongor, a Szolnoki Tankerületi Központ igazgatója miniszteri oklevelet adott át Vass Zoltánnak, a Hajnóczy József Gimnázium, Humán Szakgimnázium és Kollégium igazgatójának kedden.

– Idén ünnepeljük az intézmény hetvenöt éves fennállását, az évtizedek alatt mindig sikerült megfelelni a változó igényeknek, új kihívásoknak – mondta az igazgató.

Korábban az óvónőképzés határozta meg az iskola profilját, mára igen széles lehetőségeket kínál.

– A pedagógiai vonalat megőriztük, a kilenc és tizenkettedik évfolyam között a humán osztályaik képviselik ezt az irányt, tizenharmadik és tizennegyedik évfolyamon pedasszisztensi szakképzést ajánlunk. A megújulóképesség is elengedhetetlen a mai világban, a közszolgálati osztályaink rendészeti, katonai pályára orientálnak, de emelt szintű idegennyelvi, informatikai, természettudományi és sport területre is igyekszünk beiskolázni – részletezte. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában