Esemény

2022.12.05. 17:00

Számos fiatalt is díjazott az Önkéntes Központ Szolnokon

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkéntes Központ is minden évben megünnepli önkénteseit az Önkéntesség világnapja alkalmából. Hétfőn délután a Baross úti székházukban adták át az elismeréseket.

Kovács Berta

Idén több díjat adtak át, a fiatalok aktívak voltak

Forrás: JNSZM Önkéntes Központ

Idén az Év önkéntese elismerést Vatai Somának, a Szolnoki SZC Vásárhelyi Pál Két Tanítási Nyelvű Technikum gyakorlati oktatásvezetőjének és az iskola iskolai közösségi szolgálat (IKSZ) -koordinátorának, Lukács Henriettának ítélték oda, de év önkéntese címmel büszkélkedhetnek a legtöbbet dolgozó IKSZ-es fiatalok is, név szerint Tóth Szabolcs, Deák Hunor, Verse Enikő, Szabó Tamás, Piti Bernadett, Posgay Máté, Varró Dominik, Kovács Kristóf, Baczúr Mirella és Baczúr Tamara.

A központ önkéntesei ez évben eddig összesen 10 100 órát dolgoztak le és még hátra van az év végi hajtás. Idén 82 új IKSZ-szerződést is kötöttek. Szolnokon a legtöbb, megközelítőleg háromezer munkaórát az Aba-Novák Kulturális Központban és a Contact Mentálhigiénés Konzultációs Szolgálatnál töltöttek különféle tevékenységekkel a központnál regisztrált önkéntesek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában