Energiaválság

2022.12.07. 12:24

Téli ítélkezési szünetet tartanak a jászkunsági bíróságok

A bíróság a téli ítélkezési szünet tartama alatt is fogadja az elektronikus ügyfélkapun keresztül, illetőleg postai úton megküldött beadványokat.

Mészáros Géza

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

A takarékossági intézkedések következtében téli ítélkezési szünet lesz a Szolnoki Törvényszéken és a Szolnoki Járásbíróságon. Ebben az évben december 19-én lesz az utolsó ügyfélfogadás, ezt követően pedig 2023. január 9-én. A bírósági kezelőirodák és a pénztár 2022. december 27. és 2023. január 6-a között rövidített ideig, 10 és 11 óra között tartanak nyitva.

A bíróság a téli ítélkezési szünet tartama alatt is fogadja az elektronikus ügyfélkapun keresztül, illetőleg postai úton megküldött beadványokat, és a portán elhelyezett gyűjtőládákban személyesen is mód van a beadványok benyújtására.

A Jászberényi, Karcagi, Kunszentmártoni, Mezőtúri és Tiszafüredi Járásbíróság ügyfélfogadásainak időpontjáról, a kezelőirodák nyitvatartásáról az érdeklődők a Szolnoki Törvényszék honlapján tájékozódhatnak – adott ki közleményt a változásokról a Szolnoki Törvényszék sajtóosztálya.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában