Támogatás

2022.12.15. 12:58

Tűzifával segítik a rászorulókat Jászapátin

Kérelem alapján 5 mázsa tűzifát biztosít az önkormányzat az érintetteknek.

Illés Anita

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Rendkívüli települési támogatás keretében 500 kilogramm tűzifa igényelhető Jászapátin – tájékoztatott csütörtökön a város közösségi oldalán Farkas Ferenc, polgármester. Kérelem alapján támogatásban részesül, akinek háztartásában az egy főre jutó havi jövedelem, illetve egyedül élő esetén havi jövedelme nem haladja meg az öregségi nyugdíj mindenkori legkisebb összegének háromszorosát, azaz a 85.600 forintot. 

A városvezető felhívta a figyelmet arra, hogy a kérelem benyújtását megelőző hónapra vonatkozó rendszeres jövedelmet igazolni kell, valamint rendkívüli települési támogatás esetén egy háztartáson belül több személy részére nem állapítható meg támogatás. A tűzifa keddi napokon 8 és 12 óra között a Téba Tüzép Jászapáti telephelyén vehető át. Elszállításáról a kérelmezőnek kell gondoskodnia. A kérelem beszerezhető a polgármesteri hivatal 1. számú irodájában, ahol bővebb tájékoztatást adnak az igénylés folyamatával kapcsolatban.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában