Februári legolvasottabb cikkek

2022.12.21. 19:55

Visszatekintés: a vécében megbújva, késsel tört rá volt férjére egy nő Törökszentmiklóson

Cikkünkben összegyűjtöttük azokat a híreket, amelyek leginkább érdekelték olvasóinkat februárban.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

1. Mentőhelikopter szállította kórházba a martfűi baleset egyik sérültjét

Ketten sérültek meg február 5-én abban a balesetben, ahol egy személyautó hajtott árokba Martfű térségében, a 442-es főúton. Szolnok felől haladt az autó, amikor egy bal kanyarban letért az útról, árokba hajtott, ahol több fának is nekiütközött. Az anyósülésen lévő nőt mentőhelikopter szállította el, a járművet vezető férfit pedig mentőautó vitte kórházba.

Fotós: Donka Ferenc

2. Kerítésnek csapódtak Tiszaföldváron, mentőhelikopter szállította kórházba az utast

Az utas életveszélyesen, míg a sofőr súlyosan megsérült egy február 9-i balesetben, ahol egy személyautó kerítésnek csapódott Tiszaföldváron. Az autó jobb első ülésén lévő férfit a tűzoltók a mentőkkel közösen emelték ki, majd életveszélyes állapotban a kiérkező szentesi mentőhelikopter szállította el. A kocsit vezető középkorú nő súlyosan megsérült, őt mentőautó vitte kórházba.

Fotós: Donka Ferenc

3. Felszámolják az ültetvényt Újszászon

Egy évtizede húzódó ügy végére került pont februárban Újszászon, amikor is elkezdődött a település határában található tizenhat hektáros homoktövis-ültetvény felszámolása. Nagy reményeket fűztek a még 2011-ben telepített növényekhez, de később be­bizonyosodott, hogy az egyetlen jó megoldás, ha megsemmisítik ezeket.

Fotós: Mészáros János

4. Ittas vezetés: hárman is súlyosan megsérültek az éjszakai balesetben

Egy helyi férfi közlekedett személyautóval Szolnok belterületén február 26-án. A 19 éves sofőr elvesztette uralmát az autó irányítása felett egy bal kanyarban és nekisodródott az út jobb szélén lévő villanyoszlopnak. A baleset következtében a sofőr és két utasa súlyos sérülést, valamint egy utas könnyű sérülést szenvedett.

Forrás: police.hu

5. A vécében megbújva, késsel tört rá volt férjére egy nő Törökszentmiklóson

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség emberölés bűntettének kísérlete és magánlaksértés vétsége miatt emelt vádat egy 59 éves nő ellen. Az asszony az ablakot betörve behatolt volt férje törökszentmiklósi házába, elbújt a mellékhelyiségben, majd egy konyhakéssel súlyosan megsebesítette a hazaérkező férfit.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában