Decemberi legolvasottabb cikkek

2022.12.31. 15:25

Visszatekintés: dráma a buszmegállóban, az utas már nem lélegzett, amikor kiértek a rendőrök

Cikkünkben összegyűjtöttük azokat a híreket, amelyek leginkább érdekelték olvasóinkat decemberben.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu

1. Személyvonat gyűrte össze egy kamion elejét a kunszenti vasúti átjáróban

Kamion és személyvonat ütközött össze december 8-án, csütörtökön délután a 442-es főúton, Kunszentmártonnál, a Kungyalu alsó megállóhely közelében lévő átjáróban. A balesetkor a fénysorompó jól működött. Személyi sérülés a vonaton nem történt. A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt szünetelr a vonatforgalom Kunszentmárton és Tiszaföldvár között.

Fotós: Donka Ferenc

2. Csapdát állított az előadó a figyelmetlen szolnoki diákoknak, akik bedőltek a trükknek

Több mint négyszáz fiatalnak tartott előadást az internetes tartalmakról és annak veszélyeiről Fontos József informatikai tanácsadó, IT szakember december 16-án, a Petőfi Sándor Technikum és Szakképző Iskola tornacsarnokában. A rendezvény a Szolnoki Rendőrkapitányság és a Szolnok Város Közbiztonságáért Közalapítvány együttműködésében jött létre.

Fotós: Nagy Balázs

3. Embert gázolt a vonat Szolnokon

Embert gázolt el egy tehervonat december 5-én, hétfőn délután Szolnokon, a Málna utca közelében. A műszaki mentést a helyi hivatásos tűzoltók végezték. Az egység kiszabadította a szerelvény alól és átadta a mentőknek a szerencsétlenül járt embert.

4. Dráma a buszmegállóban, az utas már nem lélegzett, amikor kiértek a rendőrök

A Jászberényi Rendőrkapitányság Jászapáti Rendőrőrs két körzeti megbízottja, Rácz Ferenc és Nagy Krisztián főtörzsőrmesterek december 1-én reggel Jászapáti belterületén járőröztek, amikor egy buszmegállóból állampolgári segítséget kértek tőlük, mert ott egy férfi összeesett és eszméletét vesztette. A körzeti megbízottak azt tapasztalták, hogy az idős férfi nem lélegzik és nincs pulzusa, ezért azonnal beavatkoztak.

5. A szolnoki sebész szerint a gyógyító munka több évtizedes gyakorlat után is tartogat kihívásokat

Biztos kéz, pontosság, határozottság, emberség. A szakmai felkészültség mellett ezek a tulajdonságok is szükségesek ahhoz, hogy jó sebész legyen egy orvosból. Dr. Kelemen János évtizedek óta dolgozik a szolnoki Hetényi Géza kórház sebészeként. A főorvos munkásságát a napokban a Belügyminisztériumban Pro Sanitate díjjal ismerték el.

Forrás: Beküldött fotó

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában