Márciusi legolvasottabb cikkek

2022.12.22. 19:55

Visszatekintés: halálra gázolt egy busz egy férfit Törökszentmiklósnál

Cikkünkben összegyűjtöttük azokat a híreket, amelyek leginkább érdekelték olvasóinkat márciusban.

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock

1. Busszal ütközött egy autó Cibakházán

Egy személy sérült meg abban a március 23-i balesetben, ahol egy busz hátuljának csapódott egy személyautó, Cibakházán. A baleset a Czibak Imre téri buszmegállóban történt. A személyautóban egyedül lévő férfit a mentők kórházba szállították. A buszon húszan utaztak, közülük senki nem sérült meg.

Fotós: Donka Ferenc

2. Két kamion ütközött Fegyvernek és Kenderes között

Összeütközött egy nyerges vontató és egy cseppfolyósított gázt szállító teherautó március 28-án a 4-es számú főúton, Fegyvernek és Kenderes között. Utóbbi jármű az útról lesodródva az oldalára borult. A tűzoltók áramtalanították a felborult teherautót, amelyből az egységek a szivárgó üzemanyagot kármentő edénybe fogták fel.

Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság  

3. Hitegette vásárlóit a törökszentmiklósi internetes csaló, lecsaptak rá a rendőrök

Több mint 5 és fél millió forintot csalt ki a gyanú szerint egy törökszentmiklósi férfi azoktól az emberektől, akik az interneten feladott hirdetéseire jelentkeztek és vásárolni akartak tőle. Álnéven olyan dolgokat hirdetett, amik nem is voltak nála. Motort, szerszámgépeket, óragyűjteményt, gitárgyűjteményt, horgászfelszereléseket, motoros ruhát kínált esetenként több százezer forintért.

Fotó: Police.hu

4. Halálra gázolt egy busz egy férfit Törökszentmiklósnál

Halálos baleset történt március 1-jén 23 óra körül Törökszentmiklós külterületén, a 46-os út Szolnok felőli szakaszán. Egy autóbusz közlekedett a 4-es főút irányából Törökszentmiklós felé, mikor a busz elé lépett egy gyalogos, akit elütött. A baleset következtében a gyalogos a helyszínen életét vesztette.

5. Mazsorett és cheerleader versenyt tartottak Szolnokon

A Dalma Dance Club nemzetközi mazsorett és cheerleader versenyt szervezett március 19 - én, szombaton a Széchenyi gimnázium sportcsarnokában. A megmérettetésre harminckét településről, közel 1000 versenyző érkezet még határainkon túlról is.

Fotós: Kiss János 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában