Novemberi legolvasottabb cikkek

2022.12.30. 17:25

Visszatekintés: tíz postahivatal épületére kerül lakat a Jászkunságban

Cikkünkben összegyűjtöttük azokat a híreket, amelyek leginkább érdekelték olvasóinkat novemberben.

Szoljon.hu

Fotó: Kiss János

1. Érkeznek már a postaládákba a kérdőívek, de akár online is kitölthetőek

Idén tizenkettedik alkalommal indított nemzeti konzultációt a kormány, legutóbb azért, hogy kikérje a lakosság véleményét az Oroszország ellen hozott brüsszeli energiaszankciók ügyében. Az íven hét kérdés szerepelt, egyebek mellett a brüsszeli olajszankcióról, a nyersanyagokra és a gázszállításokra vonatkozó korlátozásokról, illetve a paksi atomerőmű bővítésének kérdéséről.

2. Videón az óriási baleset: szembehajtott a forgalommal egy autós az M4-esen

November 9-én, szerdán reggel egy helyi lakos személyautóval közlekedett Besenyszög irányából Törökszentmiklós felé. A sofőr a forgalommal szemben hajtott fel az M4-es autóútra, ahol, szinte lassítás nélkül, összeütközött egy Budapest irányába tartó személyautóval.

Fotós: Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.

3. Két kamion közé szorult egy személyautó Szolnoknál

Egy kerekegyházi lakos közlekedett kamionnal Szolnok külterületén a 4-es főúton Debrecen irányába november 16-án. A sofőr későn észlelte az előtte lassító személyautót és a hátuljába csapódott. Az ütközés ereje az autót belökte az előtte megálló kamion pótkocsija alá, ahová a jármű beszorult. A baleset következtében a személyautó vezetője könnyű sérülést szenvedett.  

Fotós: police.hu

4. Két autó karambolozott a 442-es főúton, Martfűnél, egy nő életét vesztette

Összeütközött két személyautó november 19-én, szombaton délután a 442-es főúton, Martfű közelében. Az egyik jármű áttért a menetiránya szerinti bal oldalra, ahol összeütközött a vele szemből, Szolnok felől érkező autóval. Mindkét járműben a vezetőn kívül két-két utas is tartózkodott, akik közül egy nő életét vesztette.

Fotós: police.hu

5. Tíz postahivatal épületére kerül lakat a Jászkunságban

Az egész Európát sújtó energiaválság miatt egyre több ország és cég vezet be rendkívüli takarékossági intézkedéseket az energiafelhasználás csökkentése érdekében. A kialakult helyzetben a Magyar Posta is további takarékossági intézkedések bevezetésére kényszerült.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában