Mesterszakra is jelentkezhetünk

2023.01.12. 19:30

A Debreceni Egyetem Szolnoki Campusa idén is várja a felvételizőket, új szakokat is indítanak

P. B. V.

A tájékoztatón Prof. dr. Bartha Elek, oktatási rektorhelyettes és Molnár Dániel, a doktorandusz önkormányzat elnöke beszélt

Forrás: Hajdú-Bihari Napló

Sajtótájékoztató keretében mutatták be a Debreceni Egyetem országosan egyedülálló új képzéseit. 

– Évről-évre próbáljuk a képzési profilunkat a jelentkezők igényeihez, a munkaerőpiac elvárásaihoz, valamint a tudomány fejlődéséhez igazítani – fogalmazott Prof. dr. Bartha Elek, a Debreceni Egyetem oktatási rektorhelyettese, aki kiemelte, hogy a Szolnok Campuson is vannak újonnan meghirdetett szakok, amelyek az egyetem repertoárjában ugyan már évek óta megtalálhatóak, itt viszont most indulnak majd először.

2023-tól szakvédőnő mesterszakra, és szociális munka alapképzésre is várják a jelentkezőket. A felvételi döntés előtt álló középiskolások számára az intézmény első alkalommal 2023. január 26-án a Szolnok Campuson is megrendezi nyílt napját, a DExpo-t. A rendezvényen bemutatkozik az egyetem 13 kara, valamint az oktatáshoz kapcsolódó legfontosabb szolgáltatási és szervezeti egységek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában