Összefoglaló

2023.01.19. 20:30

A nap legfontosabb hírei egy helyen – 2023. január 19.

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Már három hete kutat az Életjel Mentőcsoport az után a két tiszaburai férfi után, aki január másodikán este egy süllyedő csónakból esett a Tiszába, a folyó burai szakaszán.

Négy éve tartozik a Debreceni Egyetemhez a tiszaligeti campus. A korábban már megszokott gazdaságtudományi szakok mellett két éve az egészségügyi területet is bevonták a kínálatba. A hallgatói létszám növekedésre, bizakodásra ad okot.

A Jászkunságban is nőttek a bérek, de messze vagyunk még Budapesttől.

Mostantól kormányablak várja az ügyfeleket Újszászon. Megújult, s immár kormányablakként működik a korábbi okmányiroda Újszászon. A vármegye tizenhatodik kormányablakát csütörtökön ünnepélyesen átadták, majd megnyitották az ügyintézésre váró lakosok előtt.

Megrázta a közvéleményt a rendőrgyilkosság – szigorú fellépést várnak a magyarok.

Még a térfigyelő kamerát is ellopta egy tiszaburai férfi, egy ágyban elbújva találták meg a rendőrök. Ruhaneműk alatt lapult a több rendbeli lopással gyanúsított férfi, aki a falubelijeit károsította meg.

Ismét gyászol a magyar labdarúgás, életének 71. évében türelemmel viselt hosszú betegségét követően elhunyt Földesi Károly, aki egykoron játékosa és edzője is volt a Diósgyőrnek, de a Kaposvár NB I.-es csapatában szerepelt középpályás.

Rohanó világunkban már nemcsak a fiatalok használnak internetet, vásárolnak online, s vannak jelen a közösségi média egyes platformjain. A középkorúak, sőt, a nyugdíjasok is élnek befektetési lehetőségekkel, vagy váltanak könnyedén szolgáltatót, ha jobb lehetőséget kínál valamely vállalkozás a másiknál, és az online banki szolgáltatások igénybevétele is kortól független. A gyakran változó szabályokat azonban – szintén kortól függetlenül – néha nehéz követni, érteni, alkalmazni. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában