Tájékoztatás

2023.01.10. 08:32

Földkábelek okozták a hibát Szolnokon

Hét közepére mindenhol helyreállíthatják a közvilágítást Szolnokon.

P. Pusztai Nóra

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Az elmúlt hetekben a város több pontján jelentkeztek közvilágítási hibák. Ahogy arról korábban beszámoltunk a problémát az önkormányzat is jelezte a szolgáltató felé, akik megkezdték a hibák feltárását és elhárítását.

– Az Ady Endre, a Templom, a Thököly, a Nagy Sándor József és a Tószegi útról, valamint a Nagy Imre körútról kaptak a munkatársak december 29-én értesítést – válaszolta megkeresésünkre Egyházi Nikoletta, az OPUS TITÁSZ kommunikációs vezetője.

A közvilágítási hibákat szinte minden esetben a földkábel meghibásodása okozta, melynek pontos bemérése és javítása hosszabb időt vett igénybe.

– A javítás már a bejelentést követően megkezdődött, így előreláthatóan a hét közepére minden érintett ponton helyre áll a közvilágítás – emelte ki. 

Hozzátette: mivel a munkálatokhoz a legtöbb esetben az aszfalt megbontása is szükséges, ez okozhat némi kellemetlenséget az arra közlekedőknek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában