Lista

2023.01.16. 10:00

Gázrobbanás Kengyelen, lángoló busz Tiszaföldváron – ezek voltak az elmúlt hét legjei

Lángok csaptak fel egy buszon Tiszaföldváron, teljesen megsemmisült egy családi ház melléképülete Kengyelen – többek között ezek is szerepeltek az elmúlt hét legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

Forrás: Jász KMSZ

1. Súlyos baleset történt Szolnokon, mentőhelikopter érkezett a helyszínre

Egy faárut szállító nyerges vontató, illetve egy dohánytermékekkel megpakolt furgon ütközött össze január 12-én, csütörtök reggel Szolnokon, a Nagysándor József úton. A műszaki mentés idejére teljes útlezárás volt érvényben. A baleset következtében egy személy súlyos sérülést szenvedett, akiért mentőhelikopter érkezett a helyszínre.

Forrás: Szolnok HTP

2. Lángok csaptak fel egy buszon Tiszaföldváron

Lángok csaptak fel a helyi autóbuszjáraton január 11-én, szerda reggel. A tűzeset miatt szünetelt a buszok közlekedése a városban. A helyi járatot üzemeltető Kiss B. József elmondása szerint a járművön vezetékzárlat történt, ez okozta a problémát. A pótlásra az utazóközönségnek csütörtök délutánig várnia kellett.

3. Keresőkutyával kutattak túlélők után, egy embert súlyos sérüléssel kórházba szállítottak

Teljesen megsemmisült egy családi ház melléképülete Kengyelen, ahol szerda este gázrobbanás történt. Az ingatlan tulajdonosát, egy húszas éveiben járó fiatalembert súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba. A katasztrófavédelem a káreseménnyel kapcsolatban tűzeseti helyszíni szemlét folytatott le.

4. Több autót is totálkárosra tört egy egyeki férfi Kunhegyesnél

Egy 18 esztendős egyeki lakos 2022. november 2-án személyautóval közlekedett Kunhegyes irányából Tomajmonostora felé. A járművezető az előtte haladó jármű előzésébe kezdett, amit nem tudott befejezni, így manővere során félfrontálisan ütközött a szemközti forgalmi sávban, szabályosan haladó személyautóval. A nyomozó hatóság a büntetőeljárást befejezte és a napokban vádemelési javaslattal küldték meg az ügy iratait az illetékes ügyészségre.

Forrás: police.hu

5. Szonár segítségével is keresik a Tiszában eltűnt burai férfiakat

Január másodikán az esti órákban, egy süllyedő csónakból tűnt el a folyó tiszaburai szakaszán az a 17 és 32 éves férfi, akiket azóta is nagy erőkkel keres a szolnoki Életjel Mentőcsoport a Tiszában és környékén. A kutatás eddig Buránál, illetve Tiszaroffnál zajlott, melyet további szakaszokra terjesztenek ki.

Forrás: Túri TIbor/Facebook

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában