Bella

2023.01.11. 06:55

Gyönyörű kislány az első idén született karcagi baba

Szülei szerint csodálatos érzés Bella érkezése, nagyon várták.

Daróczi Erzsébet

Az év első karcagi babája, boldog szüleivel

Forrás: Beküldött fotó

Ennél szebben nem is indulhatott volna az új éve Vinis Bélának és Vinis-Kóródi Évának, hiszen a fiatal párnak január másodikán, a Karcagi Kátai Gábor Kórházban megszületett kislánya, Bella, 3750 grammal, 54 centiméterrel. 

– A pici érkezését mindenki nagyon várta, a Kóródi családba második unokaként, de első lányként érkezett, a mi családunkba pedig első unokaként – mondta meghatottan az édesapa. 

– Hétfő reggel 6 óra körül érkeztünk meg férjemmel a kórházba, mivel éjszaka otthon elkezdődtek a fájások. Dr. Debreczeni László főorvos, akihez terhesgondozásra is jártam, végül úgy döntött a pici egészsége érdekében, hogy császármetszéssel jöjjön a világra. Így a férjem az eredetileg apás szülésnél nem lehetett jelen – mondta az édesanya, aki ezúton is szeretné megköszönni doktor úrnak, hogy világra segítette kislányukat. 

Az ifjú édesanya terhessége végig problémamentesen telt. A fiatal szülők nagyon szerették ezt az időszakot is, de mint bevallották, a mostanit nem tudja felülírni semmi, hiszen elképzelni sem tudták, milyen csodálatos érzés Bella szüleinek lenni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában