Elismerés

2023.01.14. 17:22

Idén is osztanak Civil Díjat a Jászkunságban

Ezúttal is díjjal ismerik el a vármegyénkben tevékenykedő, kimagasló teljesítményt nyújtó civileket.

K. B.

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock

A vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ (CKSZK) cím birtokosa, a Contact Mksz, a 2019-ben indított hagyományokat követve, idén is díjazza az elismerésre leginkább érdemes civileket. Ehhez várják a javaslatokat a vármegye egész területéről.

A díj minden olyan személynek, illetve szervezetnek adományozható, aki vagy amely civil szervezetként vagy szervezet tagjaként kimagasló tevékenységet folytat.

A díj egy adott évben legfeljebb kettő személynek, illetve szervezetnek ítélhető oda; megosztott díj kiadására egy szakmai közösségen belül van lehetőség.

Javaslatot bárki tehet az elismerésre méltónak tartott nevének, címének megadásával, illetve a díjazásra érdemes tevékenység bemutatásával, maximum egy A4-es oldal terjedelemben. 

A javaslatokat január 28-ig várják postai úton (Contact Mksz, 5000 Szolnok, Baross út 56.) vagy e-mailben ([email protected]).

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Civil Díjat a civilek napja kapcsán tartott rendezvényen adják át.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában