Útinform

2023.01.30. 07:12

Itt lassíthatja a forgalmat közúti munkavégzés a Jászkunságban

Cikkünkben összeszedtük a hétfőn érvényben lévő, Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei közutakon történő napi munkavégzésekkel kapcsolatos legfontosabb információkat.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztráció

Fotós: Shutterstock.com

Az Útinform tájékoztatása szerint a 4-es főúton, Cegléd és Szolnok között az út menti növényzetet vágják vissza. Hétköznapokon a 72-es és a 93-as km között lassan mozgó munkagépekre és sebességkorlátozásra kell számítani. 

A 32-es főúton

  • Szolnok közelében, a 79-es km-nél aszfaltoznak, a megyehatár felé vezető oldalon sávelhúzással terelik a forgalmat.
  • Jásztelek és Alattyán között a közlekedésre veszélyes fákat vágják ki munkaidőben. A 39-es km közelében egy 100 méteres szakaszon útszűkület követel figyelmet. Vezessenek fokozott figyelemmel!

Jásztelek és Alattyán között a 32-es főúton a 36-os, valamint a 38-as km-nél az útmenti növényzetet gondozzák napközben. 

Kompközlekedés:

A Tisza középső szakaszán, Vezseny és Martfű között, valamint Tiszaroff és Tiszasüly között műszaki ok miatt továbbra sem jár a komp. Nagyrév és Tiszabög között ugyancsak szünetel az átkelés.

A Körösön, Mezőtúr és Szarvas között bizonytalan időre leállt a komp. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában