Fejlesztés

2023.01.27. 21:30

Kicserélik a művelődési ház lámpáit Tiszapüspökiben

Már csak a lámpák fele ég, így igen gyér a világítás jelenleg a tiszapüspöki közösségi ház nagytermében. Hamarosan azonban megoldódik a probléma.

M. R. E.

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Korszerű, LED-es lámpatestekre cserélik a tiszapüspöki közösségi ház nagytermének világítóeszközeit, a fejlesztésre 350 000 forintot biztosított a Tiszapüspökiért Kör Kulturális és Sport Egyesület. 

– Pályázati forrást sajnos nem találtunk erre a célra, ám a nagyterem világítása már nagyon rossz volt, hiszen a harminc lámpának körülbelül csak a fele volt már működőképes. 

Az új, LEd-es lámpák már megérkeztek, a felszerelésükre várhatóan a jövő héten kerülhet sor, társadalmi munkában. Abban bízunk, hogy a cserével legalább tíz-tizenöt évre megoldódik a terem, ezzel együtt a színpad jobb megvilágítása is.–tájékoztatott Fülöp Emil, a közösségi ház vezetője. 

A közösségi házra egyébként egy nagyobb korszerűsítés is vár a közeljövőben, a jelenlegi gázfűtést egy energiatakarékosabb hőszivattyús rendszerrel váltja majd ki az önkormányzat, erre negyvenhétmillió forintot nyertek a Területi-és Településfejlesztési Operatív Program Plusz pályázatán. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában