Örömhír

2023.01.01. 13:57

Szolnoki születésű kisfiú az év első jászkunsági babája

Új év első napján ebédidőben érkeztünk látogatóba a Hetényi Géza megyei kórház szülészeti osztályára.

Mészáros Géza

Szimonetta és Benett

Fotó: Mészáros Géza

Az akkor alig 4 órás Mihok Benettet épp szopiztatta az anyukája, mindeközben mégis mindketten készségesen válaszolgattak kérdéseinkre.

A 2770 grammal és 50 centiméterrel 2023. január elsején reggel 8 óra 14 perckor tervezett szüléssel, egészségesen világra jött csöppség mondjuk inkább csak fel-felnyögdécselt, ám édesanyja, Mihok-Rabi Szimonetta a fáradtsága ellenére is örömmel felelgetett érdeklődésünkre.

– Párommal, Tamással fiatal házasok vagyunk, Szolnokon élünk. Egybekelésünk után szerettük volna, hogy gyorsan bővüljön kis családunk. Nagy boldogság ezért is Benett érkezése, aki ha lányként születik, Zoé lett volna – mutatja a kislegényt az anyukája.

Megtudtuk, hogy Benett Szimonetta veszélyeztetett várandóssága miatt érkezett tervezetten e napon közénk. A szüléskor komplikáció nem történt, a kisfiú és édesanyja is egészséges, és már nagyon vágynak otthonukba...

A megye második idei születésű csecsemője is fiú lett, ő 9.55 perckor született a jászberényi kórházban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában