Életjel Mentőcsoport

2023.01.10. 17:25

Szonár segítségével is keresik a Tiszában eltűnt burai férfiakat

Bár az időjárás kedden nem engedte, továbbra is speciális eszközök segítségével keresi a szolnoki Életjel Mentőcsoport a másfél hete Tiszában eltűnt két tiszaburai férfit. A kutatás eddig Buránál, illetve Tiszaroffnál zajlott, melyet – amint az idő lehetővé teszi – további szakaszokra terjesztenek ki.

Molnár-Révész Erika

Továbbra is nagy erőkkel keresik a Tiszában eltűnt két férfit

Forrás: Túri Tibor/Facebook

Január másodikán az esti órákban, egy süllyedő csónakból tűnt el a folyó tiszaburai szakaszán az a 17 és 32 éves férfi, akiket azóta is nagy erőkkel keres a szolnoki Életjel Mentőcsoport a Tiszában és környékén.

– Ma az időjárás ugyan nem engedi, de egyébként minden nap kint vagyunk a Tiszán, és próbáljuk felkutatni a két eltűnt férfit. Hajóról, szonár segítségével kutatunk, eddig Tiszabura és Tiszaroff környékét vizsgáltuk át. Amint lehetővé válik, a lentebbi szakaszokon is elkezdtük a keresést. Amíg egy kicsi esélyt is látunk arra nézve, hogy találhatunk valamit, addig folytatjuk kutatást, ám hamarosan nagyobb áradás várható, ami befolyásolhatja további a munkát – tájékoztatott Turi László, a mentőcsoport vezetője. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában