Fejlesztés

2023.01.31. 18:00

Támogatást kapott a jászkarajenői egyesület

Informatikai eszközökre is jut majd az összegből.

Hartai Gergely

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Számos nívós falubeli kulturális és hagyományőrző egyházi esemény rendezésében, így a helyi keresztjárás megszervezésében is közreműködik a Karai Örömút Egyesület, melynek Fő utcai székháza legutóbb január első felében adott otthont nagyszabású programnak. A szervezet a napokban arra hívta fel tagjainak és a község lakosságának figyelmét, hogy fontos pályázati forrás segíti majd tevékenységüket az elkövetkezendő időszakban.

Örömmel értesítjük követőinket, hogy egyesületünk újabb pályázatot nyert el a Nemzeti Együttműködési Alap Támogatási Program civil szervezetek működésének biztosítására, szakmai programjának megvalósítására, illetve működésére fordítható, összevont támogatás keretein belül 

– jelentette be a szervezet. 

Tájékoztatójukban emellett arról is beszámoltak, hogy az 1 millió 17 ezer forintos keretösszeg lehetővé teszi számukra, hogy evőeszközöket, informatikai berendezéseket, valamint formaruhát szerezzenek be. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában