NHSZ Szolnok

2023.01.31. 11:30

Újabb, színes matricák kerülnek a hulladéktárolókra Szolnokon

A matricát az előző évi helyére vagy a régi matricára kell felragasztani.

Rimóczi Ágnes

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Új matricák kerülnek a hulladéktároló edényekre. Az NHSZ Szolnok Közszolgáltató Nonprofit Kft. tájékoztatása szerint február első napjaiban érkeznek meg a 2023-as kukamatricák a felhasználókhoz a számlákkal egy borítékban. 

Kérjük ne dobják ki olvasatlanul ezeket a levelet

 – hívja fel a figyelmet a szolgáltató. 

– Azok az ügyfelek, akik négy vagy több hulladéktároló edénnyel rendelkeznek 2023-ra, külön levélben kapják meg a matricákat, ahogyan a Díjnetes regisztrációval rendelkező ügyfelek is. Fontos tudni, hogy csak a 2022. december 31-én érvényes szolgáltatással rendelkező lakosok és közületek részére érkezik matrica – részletezték a szolgáltató illetékesei.

Az idei év matricáját – mely a tavalyitól eltérő színű lesz – a hulladékgyűjtő edényre, az előző évi matrica helyére vagy a régi matricára kell felragasztani. A felragasztás határideje a kézhezvételtől számított 30 nap, de legkésőbb március 31. 

Az ügyfélszolgálati irodánkban kollégáink segítenek az esetleges eltérések korrigálásában. Sérült, elveszett matricát ezer forintos darabáron tudunk pótolni

 – tették hozzá.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában