Petíció

2023.01.05. 13:00

Válaszra várnak a fegyvernekiek a Takarék ügyében

Tavaly év végén személyesen vitték a fővárosi központba azt a petíciót az érintettek, mellyel a Takarékbank fegyverneki fiókjának újranyitását, de legalább a megszüntetett pénzkiadó automata újraindítását szeretnék elérni.

M. R. E.

Molnár Barna önkormányzati képviselő a bank előtt

Fotó: Mészáros János

Közel 1500 aláírás gyűlt össze Fegyverneken, a petícióval a helyi Takarékbank fiókjának újranyitását, de legalább a pénzkiadó automata újraindítását szeretnék elérni a helyiek, a környékbeliek, valamint a fegyverneki önkormányzat.

– Az összegyűjtött aláírásokat tavaly év végén a szervezővel, Szarvák Pálnéval személyesen vittük a bank budapesti központjába, ahol átvették, és választ ígértek. Egyelőre erre várunk. Bár a bankfiók újranyitására is szükség lenne, de az automata működése nagyon fontos volna. Fegyverneken így most csak egy automata működik, ami nagyon kevés ekkora igény mellett – tájékoztatott a jelenlegi helyzetről Molnár Barna önkormányzati képviselő.

Mint azt már megírtuk, december 19-én bezárt a Takarékbank helyi fiókja, és megszűnt a pénzkiadó automata is. A bezárással kapcsolatban a Takarék Csoportot tulajdonló Magyar Bankholding Zrt. korábban azt válaszolta hírportálunknak, a bezárásra a magasabb szintű szolgáltatás megteremtése miatt van szükség.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában