Útinform

2023.02.06. 07:23

Itt lassíthatja a forgalmat közúti munkavégzés a Jászkunságban

Cikkünkben összeszedtük a hétfőn érvényben lévő, Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei közutakon történő napi munkavégzésekkel kapcsolatos legfontosabb információkat.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztráció

Fotó: utinform.hu

Az Útinform tájékoztatása szerint a 31-es főúton, Jászapáti átkelési szakaszán a burkolatot tisztítják. A 96-os km-nél napközben útszűkület nehezíti a közlekedést.

A 32-es főúton,

  • Jásztelek és Alattyán között az útmenti növényzetet gondozzák. A 36-os és a 38-as km között útszűkület nehezíti a haladást és 40 km/h-s sebességkorlátozást is bevezettek a munkavégzés idejére.
  • Újszász térségében tisztítják a burkolatot, ezért napközben az 55-ös és az 57-es km között útszűkületre kell számítani.

Kompok:

A Tisza középső szakaszán, Nagykörű és Fegyvernek között van már komp közlekedés. A Körösön, Mezőtúr és Szarvas között bizonytalan időre leállt a komp. 

Kamionstop:

Ezen a hétvégén a kamiontilalom február 11-én, szombaton 22.00-tól február 12-én, vasárnap 22.00-ig lesz érvényben. 2023. március 1-ig a nemzetközi forgalomban közlekedő, legalább Euro 3-as környezetvédelmi besorolású tehergépjárművekre a tilalom nem vonatkozik a tilalom. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában