Emberségből jeles

2023.02.02. 11:34

Jegyet váltott más autójára egy szolnoki férfi

A megosztott bejegyzést szinte percek alatt elárasztották a lájkok.

Rimóczi Ágnes

Forrás: Szolnok és környéke útinform Facebook-oldala

Nem minden hős visel köpenyt! Még sincs veszve minden! Emberségből jeles! Ilyen és ehhez hasonló elismerő kommentek érkeztek ahhoz a Facebook poszthoz, mely az egyik szolnoki csoport oldalára került fel nemrégen. A posztoló rövid üzenetben és két képpel jelezte, hogy éppen látta, amikor parkolóőrök érkeznek egy autó felé. A járműnek vélhetően – a posztoló számára legalább is az derült ki – nem volt érvényes parkolójegye, így ő gyorsan váltott egyet, amit az autó szélvédőjére rögzített. A büntetés így elmaradt.

A megosztott bejegyzést szinte percek alatt elárasztották a lájkok, jelezvén, mindenki elismeri a fiatalember jó cselekedtét. Sokan üzenettel is tisztelegtek a segítség előtt. „Le a kalappal”, írta valaki. „Emberségből ötös”, vélekedett más. „El sem hiszem,hogy ilyen napjainkban megtörténhet! Még sincs veszve minden!”, szólt így egy üzenet.

Mi is azt mondjuk, jó, hogy vannak még segítőkész emberek a környezetünkben!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában