Hátrányos helyzetűek

2023.02.20. 14:30

Novák Katalin egy négygyermekes családot is meglátogatott Tiszabőn

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Jelenlét programjának egyik vármegyénkben található településén, Tiszabőn járt a napokban Novák Katalin köztársasági elnök. Látogatása során az államfő a település elmúlt évek során elkészült beruházásait is megtekintette, miközben sok helyi lakossal, köztük egy négygyermekes családdal is megismerkedett.

Molnár-Révész Erika

Novák Katalin köztársasági elnök a napokban Tiszabőre látogatott

Forrás: Novák Katalin Facebook-oldala

Vármegyénkben, az ország egyik legszegényebbnek tartott településen, Tiszabőn járt a napokban Novák Katalin – erről a köztársasági elnök számolt be vasárnap, közösségi oldalán. Látogatása során az államfő a Magyar Máltai Szeretetszolgálat országos és helyi vezetőjével járta be a hátrányos helyzetű települést, ahol megtekintette az elmúlt évek fejlesztéseit, a napelemparkot, a savanyítóüzemet, a Jelenlét Pontot, a Biztos Kezdet Gyerekházat és a közelmúltban bővítésen átesett helyi általános iskolát is. A köztársasági elnök mindeközben egy helyi, négygyermekes családhoz is ellátogatott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában