Ismerkedés

2023.02.20. 09:30

Nyílt napra várják a kicsiket és szüleiket a miklósi óvodák

Hamarosan megismerhetik az önkormányzati óvodák adottságait Törökszentmiklóson a leendő ovisok és szüleik, akik összesen hét tagintézmény közül választhatnak majd.

M.-R. E.

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Nyílt napra invitálja a leendő óvodásokat és szüleiket a Törökszentmiklósi Óvodai Intézmény. Március 1-én az Aranyalma és a Napfény tagóvodák 16.00-17 óráig várják az érdeklődőket. A Kossuth úti Napraforgó tagóvodába jelentkező gyermekeket szintén a Napfény óvodába várják, hiszen a Napraforgó jelenleg felújítás miatt zárva tart.

Március 1-én a Nyitnikék 15.00-16 óráig, az Aranykapu pedig 15.30-17 óráig várja a látogatókat. A Százszorszép március 2-án 15.30 – 16.30 között, a Tulipánkert tagóvoda pedig 16.00-17 óráig szervezi játékos délutánját.

A nyílt napok célja az, hogy a családok megismerjék a nevelőket, és a nevelési programokat, a gyerekek pedig felfedezzék leendő óvodájukat, hiszen ilyenkor bejárhatják a csoportszobákat, és kipróbálhatják a játékokat is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában