Jászkunság

2023.02.06. 09:00

Vonatgázolás, árokba borult személyautó – mutatjuk az elmúlt hét legjeit

Embert gázolt egy Szolnokról továbbinduló vonat Tápiószecsőnél, 41 kilogrammnyi, hazánkban illegális gyógyszert foglaltak le a jászladányi férfitől – többek között ezek is szerepeltek az elmúlt hét legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

Forrás: Police.hu

1. Vezetés közben lett rosszul, nem tudták megmenteni az autós életét a szolnoki Vízpart körúton

Rosszul lett egy autós február 4-én, szombat délután a Vízpart körút „nagy kanyar” előtti szakaszán. Az esethez kiérkeztek a mentők is, akik megpróbálták újraéleszteni a bajba került illetőt, sajnos sikertelenül. Az utat a helyszínelés idejére teljes szélességben lezárták. Az elhunyt elhalálozásának körülményeit még vizsgálják.

Fotós: Mészáros Géza

2. Embert gázolt egy Szolnokról továbbinduló vonat Tápiószecsőnél

Vonat gázolt el egy embert február 1-jén, szerdán reggel. A balesetben, mely a tápiószecsői állomáson történt, egy Békéscsabáról a Budapest–Keleti pályaudvarra tartó, Szolnokról 6 óra 49 perckor továbbinduló járat volt érintett. Az eset miatt egy ideig Sülysáp és Tápiószecső között csak egy vágányon közlekedhettek a vonatok.

3. A gyógyítás mellett könyveket ír és sportol is a népszerű szolnoki főorvos

Amellett, hogy magas szinten végzi immár ötven éve fül-orr-gégészként gyógyító tevékenységét, rendszeresen sportol, és már öt könyvet írt dr. Nagy Imre főorvos. A MÁV Kórház egykori megbízott orvosigazgatója elhivatott szakmai, valamint szerzői munkájáért, példaértékű orvosi magatartásáért Laki Kálmán-díjat vehetett át a közelmúltban.

Fotós: Mészáros János

4. Rendőrkézen: 41 kilogrammnyi, hazánkban illegális gyógyszert foglaltak le a jászladányi férfitől

Üzletszerűen elkövetett, teljesítményfokozó szerrel való visszaélés miatt folytat eljárást egy jászladányi lakos ellen a rendőrség, akit január 27-én ellenőriztek egy csomagküldő szolgálat szolnoki depójánál. Az intézkedés során a nyomozók 29 kilogrammnyi, tablettákat és ampullákat tartalmazó, Spanyolországból érkező csomagot találtak nála, amit lefoglaltak.

Forrás: Police.hu

5. Árokba hajtott egy autó Szolnokon, a sofőr életveszélyesen megsérült

Egy helyi lakos közlekedett személyautóval január 28-án délután Szolnokon, az Újszászi úton a Hangya utca irányába. A sofőr egy bal kanyarban elvesztette uralmát a jármű irányítása felett, letért az úttestről, majd az árokban felborult. A baleset következtében a sofőr súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában