Összefoglaló

2023.03.18. 20:40

A magyar válogatott tagjaiként versenyeznek robotjukkal a kisújszállási diákok – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Forrás: Szoljon.hu

A magyar válogatott tagjaiként versenyeznek robotjukkal a kisújszállási diákok. Cs. Kiss Zsófia csapattársaival tavaly Portugáliában az Európa-bajnokságot, Bangkongban a világbajnokságot nyerte meg.

Működnek a jelzőlámpák, helyreállt a forgalmi rend a Boldog Sándor István körúton.

Kitisztítják a vízelvezető árkokat Örményesen. A temető körüli árkokat teszik rendbe a napokban a közfoglalkoztatottak Örményesen, ahol elkezdődtek az egyéb tavaszi munkálatok is.

Veteményeztek az újszászi óvodások. Az óvodai nevelés alapprogramjában kiemelt hangsúlyt kap az egészséges életmódra nevelés, a program ennek egyik alappillérét, az egészségtudatos táplálkozási ismereteket is erősíti.

Több épület is energetikai korszerűsítésen esik át Tiszafüreden.

Lelőni, vagy megóvni? Új ragadozó faj jelent meg a Jászkunságban. A nyestkutya invazív faj, komoly károkat okozhat az őshonos állatvilágban. Mások azonban azt mondják, ne lőjünk mindenre, ami mozog, hogyjuk élni az állatot. Vadászt és természetvédőt kérdeztünk meg a témáról.

Égett a nádas Fegyvernek és Tiszabő között. Nagy területet érintett a tűz.

Hajók, repülők, harckocsik: megnyílt a makettkiállítás Szolnokon. Szombat délután az MH Kiss József 86. Helikopterdandár, a Szolnoki Makettezők Baráti Köre és a Turul Makett Klub közös rendezvényére, az XXXI. Országos makett kiállítás és versenyre látogattunk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában