Nyílt ülés

2023.03.28. 14:00

Az új sportrendeletről is tárgyal a jászberényi testület

A város új sportrendeletéről, a költségvetés előirányzatainak módosításáról is tárgyal a jászberényi képviselő-testület március 29-én.

I. A.

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

A városháza nagytermébe 15 órára összehívott rendes, nyílt ülés előzetesen kiküldött meghívójában mintegy harminchét napirendi pont szerepel. 

A testület megalkothatja az önkormányzat sportfeladatairól, valamint a helyi sporttevékenységről szóló rendeletet, melynek tervezetét a minap sportfórumon vitatták meg. A beszámolók sorában szó lesz többek között a Jászberényi Városi Könyvtár, a Jász Múzeum, a közterület-felügyelet és a mezei őrszolgálat előző évi tevékenységéről.

Több önkormányzati rendelet módosítása is napirenden lesz. A testület tárgyal a közlekedési és parkolási munkacsoport létrehozásáról is, melynek feladata a közlekedési és parkolás rendszer hatékonyságának nyomon követése, folyamatos felülvizsgálata, a korszerűsítési javaslatok előkészítésére. Mindezeken kívül jóváhagyhatják a város idei környezetvédelmi akciótervét, a városi könyvtár és a Jász Múzeum 2023-as munkatervét és az Idősügyi Tanács létrehozását is. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában