Galériával

2023.03.21. 14:00

Dalolással és faültetéssel várják a tavaszt a gyermekek Karcagon

A karcagi óvodások és iskolások már nagyon várják a tavaszt, ezért dalokkal és mondókákkal próbálták előcsalogatni a madárcsicsergős jó időt a Múzeumparkban tartott rendezvényen.

Daróczi Erzsébet

Remek hangulatban telt a program

Forrás: Daróczi Erzsébet

Az „Öltözz Zöldbe!” flashmob rendezvényre várta a Múzeumparkba látogató óvodásokat és iskolásokat a Madarász Imre Egyesített Óvoda (MIEÓ) SZIM Óvodája, mint Zöld Bázisóvoda. A szervező, Szabóné Szentesi Mária tagóvoda-vezető kérése az volt, hogy az érdeklődő gyermekek és a kísérő felnőttek viseljenek valamilyen zöld ruhadarabot. Az akcióban résztvevő MIEÓ-s óvodák és a Györffy István Katolikus Általános Iskola és Szent Erzsébet Óvoda gyermekei Szabóné Szentesi Máriával egyszerre köszöntötték a tavaszt Dénes György Zöld versével, majd a Mi szél hozott kisfutár? dal eléneklése után jelképesen, közösen fát ültettek.

A Bújj, bújj zöld ág dalra a gyermekek csigavonalba rendeződtek, s a végén háromszoros hurrá! kiáltással köszöntötték a kicsik a tavaszt. A flashmobon részt vett Szepesi Tibor polgármester és Balajtiné Sütő Margit, a MIEÓ intézményvezető helyettese is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában